Ana Sayfa / Bizden Haberler

Avcılar Hospital, 7. Umman Sağlık Fuarı’nda ülkemizi tanıttı

Makale Tarihi: 10 Kasım 2017

Avcılar Hospital, 7. Umman Sağlık Fuarı’nda ülkemizi tanıttı

Bu yıl 7. si düzenlenen 7. Oman Health Exhibition and Conference 9-11 ekim tarihlerinden Umman’ın Başkenti Muskat’ta düzenlendi.

Türkiye’nin ülke partneri olarak yer aldığı Oman Sağlık Fuarı’na Türkiye’den sektör temsilcileri katılım gösterdi. Avcılar Hospital’ın standlı gerçekleştirdiği katılımda hastaneyi ve ülkemizi tanıtma imkanı oldu. Birçok ikili görüşme ile Sağlık Turizmi’ne katkıda bulunan olan fuarda ülkemize, Umman ve diğer körfez ülkelerinden uluslararası hasta sağlamaya çalışıldı. Fuar açılışını gerçekleştiren Umman Sağlık Bakanı Danışmanı’nın Türk firmalarının standlarnı ziyareti esnasında Türkiye Cumhuriyeti Muskat Büyükelçisi Sn. Atılay Ersan ve Ekonomi Bakanlığı yetkilileri de eşlik ederek firmalarımızı tanıttı.