Hakkımızda

Ana Sayfa / Hakkımızda

Hakkımızda

Avcılar Hospital, yaklaşık 500 sağlık personeli ve 70 hekim ile 7 gün 24 saat hizmet veren, İstanbul, Avcılar ilçesinde bulunan özel bir sağlık hizmetleri sağlayıcısıdır.

1998 yılında hasta kabul etmeye başlayan hastanemiz, 20 yıllık tecrübesi ile 12.500 metrekare kapalı alanda, 165 hasta yatağı, 4 ameliyathane,39 erişkin, koroner ve kardiyovasküler yoğun bakım yatağı, 20 yeni doğan küvezi ve  19+1 diyaliz yatağı ile birlikte 50 farklı branşta sağlık hizmeti vermektedir.

Hastanemiz kalite standartlarını en üst düzeyde tutmayı amaç edinmiştir bu kapsamda kurumumuz, ISO 9001:2008 Kalite Belgesi’’, Laboratuvar Kalite Belgesi  ve‘’Bebek Dostu Hastane’’ sertifikasına sahiptir.

Özellikli olarak, çocuk sağlığı ve hastalıkları branşında Çocuk Nöroloji, Çocuk Endokrinoloji, Çocuk Psikiyatri, Çocuk Cerrahisi gibi ayrıcalıklı yan dallarla birlikte sağlık hizmeti sunmaktayız. Bunun yanı sıra hastanemizde anjiyografi, koroner by-pass ve kalp-kapak ameliyatları gerçekleştirilmektedir.

Kurumsal kimliğinde etik, kaliteli ve ulaşılabilir sağlık hizmeti sunmak temel hedefi olan hastanemiz koyduğu misyon ve vizyonlarının ışığında, kadrosundaki uzman hekimler ve mesleğinde başarılı sağlık çalışanları ile birlikte gelişen teknolojiyi takip etmektedir.