Ana Sayfa / Bizden Haberler

İstanbul Bağımlılık Sempozyumu

Makaleyi Yazan: Uzm. Psk. Ertuğ Gül

Makale Tarihi: 16 Nisan 2018

Hastanemiz Psikologlarından Uzm. Psk. Ertuğ Gül  “İstanbul Bağımlılık Sempozyumu”nda konuşmacı olarak yer aldı!
Üsküdar’da gerçekleşen sempozyumda toplumumuzda büyük bir sıkıntı haline gelmeye başlayan madde bağımlığı işlendi. 18 yaş altı çocukları ve 18 yaş üstü gençlerin madde ve diğer bağımlılıkları hakkında çeşitli başlıkların yer aldığı sempozyumda hastanemiz psikologlarından Uzm. Psk. Ertuğ Gül “Bağımlılıkta Sanal Gerçeklik Uygulamalarına Bakış” konulu sunumu ile yer aldı.

Sigara, alkol, uyuşturucu, teknoloji ve tüm bağımlılık türlerinin uzmanlar tarafından değerlendirildiği, psikolog, rehber öğretmen, sosyal hizmet uzmanları, emniyet görevlileri, sosyologlar gibi bağımlılık sorunuyla karşılaşan ve alanda çalışan tüm profesyoneller ile öğrencilere yönelik yapılan “İstanbul Bağımlılık Sempozyumu” 7-8 Nisan’da Altunizade Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşti.