Doktorlar

Bağlı Olduğu Birimler

Doktor Hakkındaki Yorumlar

Kenan DOĞAN - 20 Ağustos 2019
Gerek ilgi alakası gerekse güler yüzü gerekse kibarlığıyla şimdiye kadar gördüğüm en iyi doktor diyebilirim.
niyazikoklu - 12 Ağustos 2019
Hassasiyetle hastalarının üzerine ayrım yapmadan titreyen bir hekimdir..Her halükarda kendisini yetiştirmiş ve inandirmis nadir görülen bir hekime hanımdır..
ÖNER COĞUL - 09 Ağustos 2019
Ömer - 14 Mart 2019
Çok ilgili bir doktor kibarlığı konuşması bilgisine yorum yapmak bize düşmez ama sağlık konusunda kendinizi emanet edebileceğiniz nadide bir doktor hastaya olan ilgisi kendisine hayran bıraktırır derece çok daha başarılı olur umarım teşekkürler.
Şükrü Şahin - 09 Mart 2019
Ben hayatımda bu kadar ilgili, güleryüzlü ve diksiyonu düzgün bir doktor görmedim. Her daim hayatta başarılar dilerim. Sizlerede böyle insanlarla çalıştığınız için teşekkür ederim.

Doktor Hakkındaki Görüşünüz:

...